ЧАО 2020

Колективно испраќање на 2020
31.12. (четврток) со почеток од 20 часот во живо од МКЦ, на малите екрани, насекаде

На 2020 „Чао!“ ќе ѝ речеме заедно со:

Stay tuned!

МКЦ