Бегај комшо: Stand Up Special со Vlad Ilich

Влад Илиќ за прв пат во Скопје!

Влад е млад и перспективен комичар, кој ги користи своите лични приказни и гледишта на тоа како е да се биде млад „миленијал“ од Источна Европа во Лондон и сето тоа го преточува во супервкусно комеди шоу со кое од ден на ден станува сѐ пополурарен и баран по комеди-клубовите во Англија.

За неговиот квалитет зборуваат и освоените награди: King of the Gong – Comedy Store Manchester Comedian of the Year – Stand Up Club Soho, London One to Watch – Up the Creek, Greenwich London Max Turner Prize – Comedy Virgins, Stockwell, London.

Не oстанаа рамнодушни и „ловците на таленти“ на популарната BBC и беше гостин на настан организиран од страна на популарната телевизија кој можете да го видите подолу.


  • Настанот ќе се реализира согласно актуелните протоколи за организирање настани во јавен простор.

парк МКЦ