ATHEIST RAP во МКЦ!

Ако го имаме предвид настапот на Atheist Rap на нашата #Чао2020 новогодишна програма, тогаш e ептен време за Atheist Rap скопско биенале во МКЦ.

Супер дека поминаа две години, лошо дека не знаеме како.
Сепак, важно е дека на 16.12. новосадските панк-легенди повторно ќе ги видиме и чуеме во живо.

Велат дека во Скопје ќе ги свират само првите три албуми, или тие што на драго срце, напамет ги знаеме: “Maori i crni Gonzales”, “Ja Eventualno Bih Ako NJega Eliminišete”, “II Liga Zapad”.

350,- / 500,-

сала 25 Мај