АТЕИСТ РАП

Кој беше на концертот на Atheist Rap во 2016 знае.
Одличен концерт, фамилијарна атмосфера, за паметење.
По концертот падна договор дека додека е МКЦ и додека е Atheist Rap official правиме т.н. скопско биенале, секоја парна година концерт на Atheist Rap во МКЦ. 2018 не дозволивме да ни кидне, па за самиот крај на парната година, го оддржавме концертот во 2018.
Со огромно задоволство најавуваме третиот „биенале“ концерт на ATHEIST RAP во МКЦ.
Датумот е 20.3.2020, а билети по цена од 300 денари може да набавите само на Билетарница МКЦ или Online на bileti.mkc.mk.
Секоја парна година е „Година културе“ 😉
Се гледаме во МКЦ.

сала 25 Мај