15 ГОДИНИ SHOCK TROOPERS

15-годишнината од своето постоење бендот ќе ја прослави со одлична програма. Ќе настапат:

CONSPIRACY

Локална TRASH METAL четворка. Формирани во 2016-та, до сега го имаат издадено албумот “Dehumanized” во 2019-та, а моментално работат на материјал за нов албум!

CHEMICAL TOMB (Beograd, Srbija)

TRASH/CROSSOVER фузија директно од Србија, Белград.
Формирани во 2016 година, со неколку промени во составот до сега имаат издадено едно EP “Unsportsmanlike Conduct” во 2018, моментално работат на нивниот деби-албум под закрила на RTR RECORDS.
*ПРВПАТ во Скопје!

YÖU

YÖU се формираат во октомври 2015. Музика изразена со емотивни вокали, возечки бас/гитарски мелодии и гласни тапани. Го објавуваат својот прв албум “We Sing The Blues…” во 2017. Во меѓувреме активно настапуваат на фестивали во земјава и во странство.

SHOCK TROOPERS

350,- / 400,-

сала 25 Мај