da go pozdravis

ДА ГО ПОЗДРАВИШ И ДА МИ ГО БАЦИШ

Џебно кино
МКЦ

Да го поздравиш и да ми го бациш е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, за соништата за себеостварувањето и за …

Минати настани

BIRTHDAY 2020

Frosina Hall ; YCC caffe ; Hall May 25 ; Ap(o)teka ; YCC Gallery ; Gallery 2 ; CCC ; Planetarium

CINEDAYS 2019

Cinema Millennium; Cinema Frosina; Pocket Cinema

69

ЏЕБНО КИНО