Планетариум

Планетариум

Редовни отворени предавања во Планетариум

Драги пријатели,Ве информираме дека почнувајќи од 11 март, секој петок и сабота Младинскиот културен центар ќе организира отворени предавања во Планетариум.Предавањата ќе се одржуваат во два термини и во петоците и во саботите, а истите ќе ги држат нашите ценети предавачи Моника Пешевска и Радан Митровиќ. Петок: 18:00 и 20:00 …