Liveurope

Платформа од 21 култни европски музички сали, кои работат заедно за да ја зајакнат различноста на богатата европска музичка сцена.

Liveurope

LIVEUROPE извештај

Платформата LIVEUROPE објави најнов извештај во кој се набројани влијанијата и забележителните достигнувања на мрежата за музичкиот сектор од самото воспоставување на платформата во 2014 година па наваму, со акцентирање на механизмите за справување со условите што ги наметна пандемијата од Ковид 19 во однос на циркулирањето на музичките артисти. …