Апликации

Апликации

ЗДРАВО МЛАДИ 11 – ПРОМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ

Во втората година од пандемијата, по многу одржани настани, неоткажани фестивали, неуморна работа и за време на карантин и на температури од над 40, и во Скопје и во некои други градови, тимот на МКЦ, за жал, мора да го признае првиот пораз од пандемијата. За жал, на овогодишното издание …

Апликации

test 1 Post and Page Builder

[boldgrid_component type=”wp_wpforms-widget” opts=”%7B%22widget-wpforms-widget%5B%5D%5Btitle%5D%22%3A%22%22%2C%22widget-wpforms-widget%5B%5D%5Bform_id%5D%22%3A%223322%22%2C%22widget-wpforms-widget%5B%5D%5Bshow_desc%5D%22%3A1%2C%22widget-wpforms-widget%5B%5D%5Bshow_title%5D%22%3A0%7D”]