Апликации

47. МОТ 2022 – МК селекција

---
---
---
(минути)
---
(vimeo, youtube, dropbox, wetransfer...)
(доколку е потребно)
---

Дополнително инфо за проектот:

(дозволени: jpg, png, pdf, макс. 5 документи, вкупно макс. 6 MB)
(web, fb, instagram, pinterest, vimeo, youtube...)
(web, fb, instagram, pinterest, vimeo, youtube...)