// минати настани МОТ

SCHWINDEL

Танцов перформанс – премиера

сала Фросина

КЕНДИ

Театарска претстава
Режија: Тамара Стојаноска

сала Фросина (мала сцена)

СТАРИТЕ КИНА

Промоција на книга од Илинденка Петрушева;
Филмска проекција

сала Фросина

Да болиТ!

Стендап-шоу на Никола Тодороски

сала Фросина

„ГЛУМиЦИ“

Театарска претстава |
Артопија

сала 25 Мај

Music Play

Работилници за деца | секој понеделник
5-7 год. од 18:00
8-10 год. од 19:00

ДКЦ

Поради џезот

Изложба на фотографии од колекцијата на Оливер Белопета

Галерија МКЦ

ПРОЦЕС

Театарска претстава
Режија: Ивица Димитријевиќ

МКЦ

СПАСЕНИ

Театарска претстава
Режија: Дамјан Костовски

сала 25 Мај