KORICA - Predna

„МОЈАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА“ од Ацо Станкоски

Галерија МКЦ

Во Галеријата на МКЦ, Скопје, на 25 мај (четврток), 2017 година, во 12 часот, издавачката куќа „Ѓурѓа“, ќе ја промовира книгата „Мојата македонска приказна“ од Ацо Станкоски, академски сликар и …

offfest

OFFest

сала 25 Мај

Минати настани

SWANS

сала 25 Мај

Уна

кино Фросина

SIMULACRA 2

Горно фоаје на кино Фросина

HEIDI

сала 25 Мај

MISS KITTIN

Сала 25 Мај (Денсинг сала)
МКЦ

BRONX 1.01

Сала 25 Мај (Денсинг сала)