Humanitaren-Koncert

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ИВАНА АТАНАСОВСКА

Сала 25 Мај

На 18-годишната Ивана Атанасовска ѝ е потребна помош. За 6 години го изгубила видот.

Настапуваат:
- DJ Чарли
- Монистра
- Синтезис
- Летечки пекинезери
- Фолтин
- DJ Чваре

Да бидеме хумани и да помогнеме:

ИВАНА АТАНАСОВСКА

СМЕТКА ЗА …

Минати настани

MOPO

Сала 25 Мај

OFFest

сала 25 Мај