Насловот не го смисливме ние, туку тоа е наслов  на статијата објавена на српскиот портал remixpress.com, каде свој осврт на концертот на Mike Watt & Missingmen кој се оддржа на 24.03 во бифето на МКЦ има Влатко Деков.
Ви го пренесуваме интегрално, на српски јазик, бидејќи со исклучок за МОТ, Cinedays и евентуално Здраво Млади, барање за акредитација практично и немаме добиено, а осврт на програмата на МКЦ во медиумите е веќе на ниво на инцидент.
Редакции за култура во македонски медиуми, веб портали… не знаеме што да ви кажеме, гледајте ФакторИкс или некое риалити, не пропуштајте ни секунда!
Текстот прочитајте го ТУКА.