Фанстастична ноќ во најава!
25 октомври, МКЦ Скопје.
Концерт на The Ex (Холандија), Jerusalem In My Heart (Канада/Либан), Portron Portron Lopez (Франција).
Билети во продажба од понеделник 03.10.2016 на Билетарница МКЦ и преку продажната мрежа на МК Тикетс по цена од 300 денари. На ден на концерт, цена на билет ќе чини 400 денари.


Сподели