SWANS доаѓаат во МКЦ Скопје!
24 март, 2017 година
Во рамки на турнеја по повод промоција на последниот студиски албум The Glowing Man, Скопје повторно на мапата.
Овој пат, со нивна комплетна опрема, tour bus… бидете спремни.
Првите билети по цена од 400 денари во продажба од понеделник 21.11 на Билетарница МКЦ и преку продажната мрежа на МК Тикетс.
SWANS во Скопје.

Сподели