По нешто повеќе од седумгодишна албумска пауза, String Forces имаат нов албум, „Соголи ме“.
Ова ќе биде двоиполчасовен настан на којшто, покрај целиот нов албум, ќе се прошетаме и по сите претходни четири албуми, како никогаш досега.

Билети по цена од 200/300 денари во МКЦ и преку MkTickets.

Сподели