Со задоволство ви најавуваме ново дружење со италијаните SONIC JESUS. Гости на концертот се WENT од Белград.
31 март 2017

МКЦ СКопје – Денсинг Сала „25 мај“

Почеток: 21:00.

Билети по цена од 200 денари во претпродажба на Билетарница МКЦ и преку МК Тикетс. На врата билет ќе чини 250 денари.
Се гледаме во МКЦ.

Сподели