По повод 20 години од смртта на Kurt Cobain, група на љубители на ликот и делото на Kurt и Nirvana организираат целовечерен настан посветен на овој култен американски рок бенд.
Многу музичари, гости, дружење…
Извадете ги старките и карираните кошули и се гледаме во МКЦ.

Сподели