Бразилските легенди конечно во СКопје.
На 9 јуни во МКЦ ќе имаме можност да видиме еден од бендовите кој во раните 90ти години, заедно со уште неколку други бендови го обликуваше модерниот агресивен, брз и тежок металски звук. Со „еден тон“ дискографија позади своето име, се уште се водечка сила на свестката метал сцена.
Детали за цена на билети, предгрупи и сите останати детали следуваат наскоро.
UNDER A PALE GREY SKY…WE SHALL ARISE!!!!!
Организатори на овој настан се IMPACT SHOP & Terror Void Promotions.
09.06.2014
SEPULTURA во МКЦ!

 

Сподели