Третото издание на инзвонредниот концепт, кој го спојува Скопје со Амстердам, доби свој датум!

Line up:

- The Mountain
- Camiel Daamen
- Olaf Stuut
- ME.N.U.
- Vidinovski
- Mirko Popov
- Simonovski
- Mile Grozdanovski

7 Април, 23 часот, MКЦ. Влез: 150 < 00:00 > 200

Се гледаме на подиум !

Сподели