Оваа година дел од програмата на OFFest во МКЦ:

27 мај | МКЦ Дансинг сала | 20:30 – билети 500 ден.

MAARJA NUUT feat. HENDRIK KALJUJÄRV (Естонија)
https://www.youtube.com/watch?v=zvpgBtt_Wv0

BLACK STRING (Кореја)
https://www.youtube.com/watch?v=KBsvnvfUab8

 

28 мај | МКЦ Дансинг сала | 20:30 - билети 500 ден.

KING AYISOBA (Гана)
https://www.youtube.com/watch?v=0OlGij2oCSU

NOURA MINT SEYMALI
(Мавританија)
https://www.youtube.com/watch?v=o4euzr4UaQI

 

Сподели