Ова е мало интро/вовед преземено од www.funkshuiradio.com за она што следува на 30.03. во МКЦ:
Funkshui NIGHT во соработка со Yegermaister и Urban Club MK -GED DOWN @ MKC
Вечер посветена на сите ХИПХОП мераклиии и џумбушлии останати љубители на добрата музика!

Програма:
Konferencie DJ Dimitri from Chair

- 20:00ч. FUNK SHUI B-BOY Competition – Квалификации

Регрутираме и Наградуваме Брејкденсери

1 Награда 3000 денари
2 Награда 2000 денари
3 Награда 1000 денари

Пријавуванје на фејсбук евент со купена карта и пост на омилена BREAK Dance песна!

- 21:00ч. – Видео Сет на нашиот најеминентен продуцент и ДЈ, ДЈ ГОЦЕ (С.А.Ф.)
- 22:00ч. – Специјален B-BOY/ Видео сет на LARIE 1 (Рус)

B-BOY Competition ФИНАЛЕ (4 најдобри избрани според реакција на публика)
- 23:30ч. Специјален LIVE Showcase:

CHAIR CREW- TONYO San & KEMP feat DJ Dimitri from Chair
CENTO CREW- Vido & MRCI (Последна 45ка) feat DJ Dimitri from Chair

- 00:00ч. – OPEN MIC Session!

Бидејки МКЦ работи до 12:45 Funkshui се погрижи на љубителите на добрата музика да им обезбеди целовечерен евент!
Картите купени за Funkshui евентот во МКЦ ќе бидат валидни на Официјалното After Party во КАПАН АН!
(Две забави во цена на една:)

На Официјалното After Party во Капан АН
BOOM BAP /ALL STAR HIPHOP FLAVAZZ
DJ Drazi Drags
DJ Oky Doky
DJ Strajk
DJ Ilic
DJ Cvare
ОБЛЕЧЕТЕ се FUNKY и СПРЕМЕТЕ СЕ ЗА ДОБРА ЖУРКА!

Сподели