Coffee Mug Booking & Boiling Point претставуваат:

CELESTE
Доаѓаат од Франција – микс од Sludge / Post-hardcore со Black Metal и Doom. Строго препорачливо за љубителите на Breach, Neurosis, легендите Cult of Luna. Имаат свирено над 200 концерти низ Европа, Русија, Јапан и ја имаат делено сцената со бендови како The Ocean, The Locust, Jarboe, Esoteric, Enablers, Fall of Efrafa, Comadre, Graf Orlock, Killing Joke, Amenra.
http://www.denovali.com/celeste/
http://celestes.bandcamp.com/

Reka
Река се формирани во 2007, Москва – Mother Russia. Бенд кој не се пропушта. Полни со енергија и гнев газат на сцена.
http://reka.bandcamp.com/

Culture Development
Скопското трио кое има далечни роднини од Франција. Имаат 2 албума, еден сплит со Фонија и многу многу концерти низ Европа..
http://culturedevelopment.bandcamp.com/

Leitmotif
Познатите Leitmotif, локален бенд од Скопје. Овие 3ца момци се повеќе и повеќе прават партали на нашата сцена. Предобри во живо.
http://leitmotif.bandcamp.com/album/luminescence-ep

 

Сподели