BONGZILLA (САД)
Ултимативно риф возвишување, мочуришни BLACK SABBATH. Прилика да се сведочи на дум изведба од врвен калибар.

https://bongzilla.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Bongzilla/

САДО ЗОРА (Скопје)
Некрозни состојби артикулирани преку примитивен, суров дум метал. Моментално на Европска турнеја со COME TO GRIEF.

https://www.youtube.com/watch?v=9IfAXHYacDs

SHOCK TROOPERS (Скопје/Кочани)
Брутален метализиран хардкор, ништо помалце!

https://www.youtube.com/watch?v=KGw7iX9n4jo

Карти- 300 денари преку mktickets.mk, kupikartizase.com и билетара на МКЦ од 18.04 по цена од 300, на врата 400 денари.

Сподели