Со огромно задоволство најавуваме 2 концерта на Bernays Propaganda во МКЦ Скопје.
25 & 26 март 2016 година.

Промоција на четвртиот албум на Bernays Propaganda – ПОЛИТИКА.

Билетите се во ограничени количини, по промотивна цена од 200 денари и се продаваат само на билетарницата во МКЦ.
На ден на настанот – 300 денари.

Сподели