Хуманитарниот концерт е предиден за загрозените семејства од катастрофалните поплави во Србија, а ќе се одржи во петок на 6. јуни – 20,00 часот во МКЦ Кино “Фросина”.
На Концертот ќе настапи пеачката група при Оркестарот Пеце Атанасовски, Пеачката група Веди. Специјален гостин: Ана Костовска. Настап на Вера Милошевска (Љубојна), Византискиот хор Хармосини.

Влезница 150 денари.

Сподели