Драги момци и девојки, дами и господа
На 18-ти март (сабота) со почеток во 14:00 часот и крај дури 2 часа по полноќ, гордо ви го претставуваме:

Првиот Ракија Фест во Скопје @ МКЦ

Преку 20 музички настапи:

The Black & Vice Social Club, FULLSTOP, Noviot Pochetok / The New Beginning, Project Orpheus, Conquering Lion, КАИЛ, Armadillo, Funk Shui,DJ LANS, Vladodlak и уште многу други
Музиката не престанува никогаш….

15 handmade артисти и неколку дестилерии.

Картите во претпродажба може да се најдат во МКЦ или Rakija Bar “Kaldrma” по цена од 150 денари. Почнуваќи од св.Трифун денот на Виновата Лоза. На денот на настанот цената на билетите ќе биде 250 денари.

Спонзорирано од Калдрма Ракија Бар.

Сподели