Почитувани, Chromatic Point Ве поканува на концертна промоција на новиот студиски албум ”Слики Од Старата Куќа”.
Повелете на 2 часовно шоу кое ќе се одржи на 27-ми петок овој месец во МКЦ (Кино Фросина), кое ќе биде пропратено со специјално изненадување. Chromatic Point ви гарантираат концерт кој долго ќе се памети.

Картите за Концертот ке бидат пуштени од 23 (понеделник) овој месец и ќе можете да ги купите од билетарата на МКЦ по цена од 200ден.

На самиот настан ќе се продава и албумот по промотивна цена, како и пригоден merchandise.

Сподели