МАГАРЕ И МУЗИКА!!!
Фестивал на Балкан Велики со: Bernays Propaganda, Васко Атанасоски,Fonija, Александар Велики (Aleksandar Gavrovski), Voltaire Mani Al HakimLjupa AngelovМариналедаSaso Mitrevski + Балкан Велики диџеи/ки.

 

Билети по цена од 200 ден. во претпродажба во: Младински културен центар,MkTickets и Купи Карти За Се. / 400 ден. на врата.

Сподели