Green Out бандитите со огромно задовлоство и чест Ве канат на концертна промоција на вториот албум “RAPANOJA”.
Настанот ќе се одржи во Младинскиот Културен Центар во Скопје со почеток во 21:30.
Гостин на вечерта Dj Goce SAF.
Карти во претпродажба на билетарата на МКЦ по цена од 150 денари.
На самата вечер од концертот, картите ќе бидат 250 денари, а за првите 200 гости кои ќе платат влезница на врата ќе следува подарок CD ” RAPANOJA “.

Се гледаме во МКЦ!

Сподели