СИЗ ве канат на концертна промоција, поканата во целост:
Со посебно задоволство го најавуваме новиот албум, кој е трет по ред и бие највише на свет!
Ќе се видиме на концерт кој ке биде со сите нишани и слично.
Картите се пуштени и чинат скромни 150 ден,а можете да ги набавите на билетара на МКЦ

Значи 09.декември (вторник) МКЦ бифе 22.00!

Сподели