Среда, 25 јуни, Плато МКЦ. Старт: 19 часот.

Настапуваат:

Plava
GreenFuzz
Sleet
G-rough
Телемама
Galatheia (dj set)
МаЗНо, аМа Не е
ДВЕ

За дамите настапува: Brian Smith (US)

Влезот е слободен.

http://nekoidevojki.bandcamp.com/

Сподели