Поради огромниот интерес за концертот со Филхармонија, Дуке Бојаџиев најавува уште два концерти, во недела 15.02, МКЦ сала Фросина од 19 и 21 ч. во следниот состав:
Дуке Бојаџиев – пијано,
Крсте Роџевски – вокал,
Исмаил Лумановски – кларинет,
Матијас Кунзли – перкусии,
Мартин Ѓаконовски – контрабас
Васил Зафирчев – наратор.
Билети во продажба само на билетарата на МКЦ по цена од 400 денари.
Се гледаме!

Сподели