Време е за НЕШТО УБАВО – КОНЦЕРТ на МУГЕР ФУГЕР !!!
Портите на МКЦ повторно ќе се отворат за нови возбудливи моменти …
различни звуци, визуелизации и мноооогу гости …

- МУХАМЕД ИБРАХИМИ
- ПОДЗЕМЕН ЕФЕКТ
- СИЗ

МУГЕР ФУГЕР СО :

- ГОРАН ТРАЈКОСКИ – ГОТРА
- ЧИСТА ОКОЛИНА
- ВЛАДИМИР ПЕТРОСКИ – КАРТЕР
- МИРКО ПОПОВ
- САШКО КОСТОВ
- ОГНЕН АНАСТАСОВСКИ – ОКАЦ
- ДРАГАН ГИНОВСКИ – ГИНО
- АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА
- ТЕА ШАЛДЕВА
- СОЊА ДИМИТРИОСКА
- ИВИЦА ДИМИТРЕВИЧ
- ДИНО МИЛОСАВЉЕВИЧ
- ЏОЛЕ МАКСИМОВСКИ
- ОГНЕН МАНГАРОВСКИ
- СЕАД ХАЏИЌ – СЕЦКО

Карти во билетарата на МКЦ и ½ ЈУГОТОН
предпродажба во ограничен број 200 ден
редовна цена 300 ден

Сподели