Сонот на облачето ПОСТЕР

СОНОТ НА ОБЛАЧЕТО 2019

Кино Фросина; Џебно кино

Интернационалниот детски фестивал на театар на сенки “Сонот на облачето” годинава ќе го доживее своето 7-мо издание во периодот од 25-ти до 27-ми ноември на Сцената Фросина во просториите на …

Минати настани

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

BookStar 2019

Кино Фросина ; Горно фоаје

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

ИН СИТУ #6

Галерија МКЦ ; Хол МКЦ ; Сала 25 Мај

MOPO

Сала 25 Мај

Уна

кино Фросина