cekori

„Симфонија на паѓањето“ – театарска претстава

Џебно кино

Театарска претстава „Симфонија на паѓањето“, по делата на Данил Хармс, а во изведба на ОС Театар „Чекори“, по повод Меѓународниот ден на театарот 27 Март.

Режисер на претставата е Петко Костовски.

Актерскиот …

Минати настани

69

ЏЕБНО КИНО