Humanitaren-Koncert

ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ИВАНА АТАНАСОВСКА

Сала 25 Мај

На 18-годишната Ивана Атанасовска ѝ е потребна помош. За 6 години го изгубила видот.

Настапуваат:
- DJ Чарли
- Монистра
- Синтезис
- Летечки пекинезери
- Фолтин
- DJ Чваре

Да бидеме хумани и да помогнеме:

ИВАНА АТАНАСОВСКА

СМЕТКА ЗА …

Минати настани

MOPO

Сала 25 Мај

OFFest

сала 25 Мај

SWANS

сала 25 Мај

HEIDI

сала 25 Мај

MISS KITTIN

Сала 25 Мај (Денсинг сала)
МКЦ

BRONX 1.01

Сала 25 Мај (Денсинг сала)