Saso-Ognenovski-Menuvanje-na-minatoto

„Менување на минатото“ од Сашо Огненовски

Галерија МКЦ

Промоција на стихозбирката „Менување на минатото“ од Сашо Огненовски

Промотор: Лилјана Пандева
Стихови ќе читаат: Ане Блажовски и Дамјан Јосифовски

„Во својата најнова книга Сашо Огненовски прави решителен исчекор од говорот на емоцијата …

Минати настани