dada

Brotherhood of Dada / Obscure Sounds of North FYROM

Кафе МКЦ ; Галерија 2

Концертна промоција на 176 издание на PMGRec – збир нумери од повеќе музичари потпишани под колективот Brotherhood of Dada, од кој неколкумина ќе се претставен со материјал (не)објавен на изданиево, …

Минати настани

РОДЕНДЕН 2020

сала Фросина ; кафе МКЦ, сала 25 Мај, Ап(о)тека, Галерија МКЦ, Галерија 2, ДКЦ, Планетариум

SIMULACRA 2

Горно фоаје на кино Фросина