mkc

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,
Поради користење годишни одмори, билетарницата на ЈУ МКЦ од 4 јули, заклучно до 15 август, ќе работи во една смена – од 16 до 20 часот секој ден, освен во …

Повеќе ...