_MG_0580

ГОРЕ ДЛАБОКО – ДОЛУ ВИСОКО

ГОРЕ ДЛАБОКО – ДОЛУ ВИСОКО
Перспективистичко пречекорување на границите

Во периодот од 2.3.2017 до 25.3.2017 во Павилјонот Цвијета Зузориќ во Белград се одржува заедничка изложба на Стојан Ѓуриќ и Мирослав Масин, …

Повеќе ...

Повици 2017 / Open Calls 2017

Повици и апликации за фестивали и манифестации во организација на ЈУ Младински културен центар за 2017 година

Calls and applications for festivals and events organized by PI Youth Cultural …

Повеќе ...