Драгите наши Стотројкаши го претставуваат своето најново издание:
Електро Култура – соло проект на Владимир Муратовски Диво
Сабота, 10 мај, 20 часот. Ла Кања…
Достапно на цеде, аудио касета и дигитален download.
На албумот се наоѓа радио концертот на Електро Култура, снимен во Канал 103 на 24.11.2013.
Физичките изданија (во ограничен тираж) го содржат и албумот „Мировна порака“, снимен во 1992 година.