Здраво Млади и Сигет Македонија, на најсреќните Млади ќе им доделат по една неделна влезницa со кампување за Сигет Фестивал, 11-18 август, Будимпешта.

Најсреќните Млади:

- Имаат купен билет за фестивалот Здраво Млади
- Имаат испратено свое име и презиме и сериски број на билетот за Здраво млади, на е-мејл: dona@szigetfestival.mk најдоцна до 21 мај 2014
- Го знаат точниот одговор на наградното прашање: ,,Кога и на која сцена настапија ,,!!!” на Сигет фестивал?”
- Се првите двајца кои ќе го постираат точниот одговор на https://www.facebook.com/zdravomladi или https://www.facebook.com/SzigetMacedonia, веднаш штом ќе биде објавено прашањето на една од двете страни …
*Среќните добитници по избор може да го заменат својот неделен билет за 4 дневни Сигет влезници