Оваа сабота, како најава на омиленото годишно време на скопјан(к)ите – пролетта, Градскиот дувачки оркестар при МКЦ одржа параден концерт во центарот на Скопје. Очекувајте го овој состав почесто периодов на разни локации низ градот.