10 години после првиот настап 2 концерти во денсинг сала на 17 и 18 февруари. Онака.

* На тапани на двата концерта ќе свири Mark Heaney (ex- Gang Of Four Official)
** гости на 17.02. - KNNT Sunset Cruise
*** гости на 18.02. – VVhile Mnjenje

Карти (200/400 денари): Младински културен центар, MkTickets и Купи Карти За Сѐ.

Организирано од Balkan Veliki Балкан Велики со огромна помош од Младински културен центар, Password Production, Moonlee Records и Kanal 103.
Фала!

* По повод РОДЕНДЕНОТ и 10 години од првиот концерт на BERNAYS PROPAGANDA, во периодот од 20 јануари до 23 јануари, за секои три купени билети следува еден гратис. Бројот е ограничен.Побрзајте и се гледаме на концерт :)

Сподели