zemjotres 6

ЗЕМЈОТРЕС: 6

МКЦ

ЗЕМЈОТРЕС:6
Фестивал на независна музика
сабота, 3 февруари 2018, почеток: 19:00, крај: 05:00
Цена на влезница: 150 ден. | На врата: 200 ден.
Локација: Младински Културен Центар

ВАЖНО: Продажбата на влезници во ограничен број започнува на …

Минати настани

Уна

кино Фросина