da go pozdravis

„Да го поздравиш и да ми го бациш“

Џебно кино
МКЦ

„Да го поздравиш и да ми го бациш“ е документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, носејќи соништа за себеостварување и соочување со …

Минати настани:

69

ЏЕБНО КИНО