Mkc-pozadina-RSDen

RECORD STORE DAY 2

Плато МКЦ

Друштво,
МКЦ и AP(o)TEKA / АП(о)ТЕКА vinyl shop ве канат на второто издание на светскиот настан Record Store Day закажан за 21 април со почеток во 13 часот на платото пред МКЦ!
На програмата:
Настап …

Минати настани

OFFest

сала 25 Мај

SWANS

сала 25 Мај

HEIDI

сала 25 Мај

MISS KITTIN

Сала 25 Мај (Денсинг сала)
МКЦ

BRONX 1.01

Сала 25 Мај (Денсинг сала)