MKCzaSKOPJE

МКЦ ЗА СКОПЈЕ

Програма 25 јули 2017

20ч. Книжевна вечер посветена на поетесата Даница Ручигај

- „Сребрените ноќни игри на заробеничката на ветрот“
(сага за првата македонска поетеса, Даница Ручигај)
Куратори: Свето Стаменов и Александар Прокопиев

- Проекција …

Минати настани

SWANS

сала 25 Мај

Уна

кино Фросина

SIMULACRA 2

Горно фоаје на кино Фросина

HEIDI

сала 25 Мај

МКЦ

MISS KITTIN

Сала 25 Мај (Денсинг сала)
МКЦ

BRONX 1.01

Сала 25 Мај (Денсинг сала)